- 35 dkg tisztított sütőtök,
- 1 kis üveg gyöngyhagyma konzerv,
- 1 tubus majonéz,
- citromlé,
- 10 dkg szeletelt marinált paprika,
- só,
- a tálaláshoz: 2 főtt tojás, 1 csokor snidling.
A sütőtököt dobókocka nagyságúra vágjuk, és enyhén sós vízben majdnem puhára főzzük. Leszűrjük, lecsepegtetjük, és amikor kihűlt, összekeverjük a szintén lecsepegtetett, egészben hagyott gyöngyhagymával, meg a marinált paprikával. A majonézt sóval, citromlével ízesítjük, és óvatosan beleforgatjuk a salátát. Tálalásig hűtőben érleljük. Főtt tojáskarikákkal, valamint vágott snidlinggel díszítve adjuk asztalra.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése