- 28 dkg márványsajt,
- 4 tojás,
- 4 dkg vaj,
- 4 evőkanál tejszín.
Amennyiben lehetséges, az ételt adagonként készítsük el.
Villával összenyomkodjuk a sajtot, hozzáadva a vajat és a tejszínt. A masszát tűzálló tálba öntjük, és közepese lángon melegítjük. Mikor a keverék jól felolvadt, óvatosan a közepére ütjük a tojást. Erősebbre állítjuk a lángot, és ízlés szerinti keménységűre süssük meg a tojást.
Azonnal tálaljuk. Barna kenyeret kínáljunk mellé.
Villával összenyomkodjuk a sajtot, hozzáadva a vajat és a tejszínt. A masszát tűzálló tálba öntjük, és közepese lángon melegítjük. Mikor a keverék jól felolvadt, óvatosan a közepére ütjük a tojást. Erősebbre állítjuk a lángot, és ízlés szerinti keménységűre süssük meg a tojást.
Azonnal tálaljuk. Barna kenyeret kínáljunk mellé.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése