- 8 főtt tojás,
- 2 tojásos házi majonéz,
- 2-2 kiskanál porcukor és mustár,
- 2 dl tejföl,
- 2 gerezd fokhagyma,
- só,
- őrölt bors,
- 1 evőkanál koriander,
- fél citrom leve.
A majonézt sóval, borssal, citromlével, mustárral és cukorral ízesítjük. Belekeverjük a mozsárban
frissen összetört koriandert meg a tejfölt is, majd jól behűtjük.
A meghámozott tojásokat karikára vágjuk, és óvatosan beleforgatjuk a hideg mártásba.
Tálalásig folpack-fóliával lezárva hűtőben érleljük.
Főtt, füstölt húsok mellé kínáljuk.
frissen összetört koriandert meg a tejfölt is, majd jól behűtjük.
A meghámozott tojásokat karikára vágjuk, és óvatosan beleforgatjuk a hideg mártásba.
Tálalásig folpack-fóliával lezárva hűtőben érleljük.
Főtt, füstölt húsok mellé kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése