- 80 dkg vaddisznócomb,
- 2 fej vöröshagyma,
- 2 evőkanál zsír,
- 1 evőkanál pirospaprika,
- 2 dl fehérbor,
- 1-1 zöldpaprika és paradicsom,
- só,
- frissen őrölt bors,
- 1 mokkáskanál kakukkfű,
- 1-1 evőkanál mustár és liszt,
- 2 dl tejföl.
Az apróra vágott vöröshagymát a zsíron megpirítjuk, meghintjük pirospaprikával, majd beleforgatjuk az alaposan megmosott és kockákra vágott húst. Fehéredésig sütjük, majd beízesítjük, és felengedjük a borral. Ekkor rakjuk bele a felszeletelt paprikát meg paradicsomot, majd fedő alatt, kis lángon puhára pároljuk. Ha a levét elfőné, pótoljuk.
A tejfölt simára keverjük a liszttel meg a mustárral, majd behabarjuk vele a paprikást. Beforraljuk, ha szükséges utánízesítjük, és galuskával tálaljuk.
A tejfölt simára keverjük a liszttel meg a mustárral, majd behabarjuk vele a paprikást. Beforraljuk, ha szükséges utánízesítjük, és galuskával tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése