2010. január 13., szerda

Vese pikáns mártással

Hozzávalók:
  • 80 dkg tisztított sertés vese,
  • 20 dkg csemege uborka,
  • 10 dkg vöröshagyma,
  • só,
  • mokkáskanálnyi őrölt bors,
  • 2 dl tejföl,
  • 1 evőkanál mustár,
  • 1 evőkanál sertés zsír.
A zsírt felforrósítjuk, és megpároljuk rajt a finomra vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a csíkokra vágott és leforrázott vesét, majd erős lángon kb. 10 percig pirítjuk. Belekeverjük a csíkokra vágott uborkát. sóval, borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk a mustárt meg a tejfölt is. További öt percig főzzük, majd főtt tésztával, azonnal tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése