2010. január 26., kedd

Pikáns paprikás párizsi

Hozzávalók:
  • 50 dkg sertés párizsi felvágott,
  • 15 dkg csemege (ecetes) uborka,
  • 1 nagy fej vöröshagyma,
  • 3 evőkanál olaj,
  • 2 dl tejföl,
  • 1 evőkanál liszt,
  • 1 teáskanál Piros Arany krém,
  • só.
A vöröshagymát finomra vágjuk, és megfuttatjuk a felforrósított olajon. Belekeverjük a dobókocka nagyságúra vágott párizsit, majd pár percig együtt pirítjuk. Hozzáadjuk a kis kockákra vágott uborkát, összekeverjük, meghintjük a liszttel, és rövid ideig pirítjuk. A Piros Arannyal ízesítjük, belekeverjük tejfölt, egy kevés vízzel hígítjuk, és pár perc alatt beforraljuk. Ha szükséges sózzuk, és főtt tésztával, vagy galuskával tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése