- 50 dkg csirkemáj szív nélkül,
- 20 dkg csiperkegomba,
- 1 csapott evőkanál liszt,
- 1 nagy fej vöröshagyma,
- 5 dkg margarin,
- 2-3 szelet konzerv ananász,
- 1 csokor petrezselyem,
- só,
- őrölt fehér bors.
A májat csíkokra vágjuk, és a lisztben megforgatjuk. Az apróra vágott vöröshagymát a margarinon megfuttatjuk, hozzáadjuk a májat, valamint a megtisztított, felszeletelt gombát. Borssal ízesítve néhány percig pirítjuk, majd a saját levében puhára pároljuk. Végül a lecsepegtetett, kis darabokra vágott ananászt is hozzáadjuk. Átforrósítjuk, ha szükséges, sózzuk, majd vágott petrezselyemmel meghintve, azonnal tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése