2009. november 28., szombat

Ananászos májragu

Hozzávalók:
  • 50 dkg csirkemáj szív nélkül,
  • 20 dkg csiperkegomba,
  • 1 csapott evőkanál liszt,
  • 1 nagy fej vöröshagyma,
  • 5 dkg margarin,
  • 2-3 szelet konzerv ananász,
  • 1 csokor petrezselyem,
  • só,
  • őrölt fehér bors.
A májat csíkokra vágjuk, és a lisztben megforgatjuk. Az apróra vágott vöröshagymát a margarinon megfuttatjuk, hozzáadjuk a májat, valamint a megtisztított, felszeletelt gombát. Borssal ízesítve néhány percig pirítjuk, majd a saját levében puhára pároljuk. Végül a lecsepegtetett, kis darabokra vágott ananászt is hozzáadjuk. Átforrósítjuk, ha szükséges, sózzuk, majd vágott petrezselyemmel meghintve, azonnal tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése