- 2 db papaya,
- 3 db mangó,
- 4 db banán,
- 4 db kiwi,
- 50 dkg narancs,
- 10 dkg lichi,
- 1 db citrom,
- 10 dkg zöld napraforgómag,
- 1 db ananász,
- citromfű,
- porcukor;
- a tálaláshoz 2 dl tejszín, és pirított mandula.
A gyümölcsöket alaposan megmossuk, lecsepegtetjük, és megtisztítjuk, majd tetszés szerinti nagyobb darabokra vágjuk. Megöntözzük a citrom leszűrt levével, meghintjük porcukorral, és lazán átkeverjük. Felhasználásig, de legalább másfél órán át hűtőben tartjuk.
Előhűtött gyümölcskelyhekbe tálaljuk, tejszínhabban és pirított mandulával díszítjük.
Előhűtött gyümölcskelyhekbe tálaljuk, tejszínhabban és pirított mandulával díszítjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése