- 4 db csirkecomb,
- só,
- őrölt fehér bors,
- 5 dkg vaj,
- 1,5 dl tejszín,
- 1 nagy alma,
- 3 dkg dióbél.
A combokat lebőrözzük és kicsontozzuk. Enyhén sózzuk, borsozzuk, majd egy kevés vajon majdnem teljesen puhára sütjük.
Közben a tejszínt felverjük, és a megtisztított, majd lereszelt almával, meg a nem túl durvára vágott dióval óvatosan összekeverjük. A combokat egy kivajazott tűzálló tálba fektetjük, és az ízesített habbal bevonjuk. Előmelegített sütőben, fedő alatt teljesen készre sütjük.
Vegyes zöldkörettel és gyümölcsbefőttel azonnal tálaljuk.
Közben a tejszínt felverjük, és a megtisztított, majd lereszelt almával, meg a nem túl durvára vágott dióval óvatosan összekeverjük. A combokat egy kivajazott tűzálló tálba fektetjük, és az ízesített habbal bevonjuk. Előmelegített sütőben, fedő alatt teljesen készre sütjük.
Vegyes zöldkörettel és gyümölcsbefőttel azonnal tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése