- 80 dkg marharostélyos csont nélkül,
- só,
- őrölt bors,
- mustár,
- olaj,
- 2 tojás,
- 10 dkg kókuszreszelék;
- a tálaláshoz Worcester-szósz.
A húst 4 nagy szeletbe vágjuk, kiklopfoljuk és egy kevés borssal bedörzsöljük. Leheletnyi mustárral megkenjük, és legalább fél napig hűtőben érleljük. Ezt követően a húsokat, egy kevés olajon megpároljuk, és megsózzuk. A zsiradékból kiemeljük, lecsepegtetjük. A tojásokat felverjük, összekeverjük a kókuszreszelékkel, és a rostélyosokat beleforgatjuk. Az így bundázott húsokat bő olajban 1-2 percig sütjük, majd az olajat leitatva róla, Worcesterrel, azonnal tálaljuk. Burgonyapürét kínálunk mellé.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése