2013. november 24., vasárnap

Rostélyos kókuszban sütve

Hozzávalók:

  • 80 dkg marharostélyos csont nélkül,
  • só,
  • őrölt bors,
  • mustár,
  • olaj,
  • 2 tojás,
  • 10 dkg kókuszreszelék;
  • a tálaláshoz Worcester-szósz.

A húst 4 nagy szeletbe vágjuk, kiklopfoljuk és egy kevés borssal bedörzsöljük. Leheletnyi mustárral megkenjük, és legalább fél napig hűtőben érleljük. Ezt követően a húsokat, egy kevés olajon megpároljuk, és megsózzuk. A zsiradékból kiemeljük, lecsepegtetjük. A tojásokat felverjük, összekeverjük a kókuszreszelékkel, és a rostélyosokat beleforgatjuk. Az így bundázott húsokat bő olajban 1-2 percig sütjük, majd az olajat leitatva róla, Worcesterrel, azonnal tálaljuk. Burgonyapürét kínálunk mellé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése