- 80 dkg harcsaszelet,
- 1 nagy fej vöröshagyma,
- 5 dkg füstölt szalonna,
- 0,5 dl olaj,
- 1 púpozott teáskanál pirospaprika,
- őrölt bors,
- só,
- (csípős paprika).
A füstölt szalonnát félcentis kockákra vágjuk, majd az olajon, a finomra vágott hagymával együtt megpirítjuk. A tűzről lehúzva belekeverjük a pirospaprikát, és belerakjuk a harcsaszeleteket. A tűzhelyre visszatéve felengedjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje, és sóval, borssal ízesítve, fedő alatt készre pároljuk. Aki szereti csípősen, tehet hozzá erős paprikát is.
Galuskát, vagy túrós csuszát tálalunk mellé.
Galuskát, vagy túrós csuszát tálalunk mellé.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése