- 20 dkg főtt csirkehús,
- 15 dkg sertéssült,
- 20 dkg főtt, füstölt marhanyelv,
- 12 dkg zöldpaprika,1,5 dl ketchup,
- 2 gerezd fokhagyma,
- 6 dkg olívabogyó,
- 10 dkg konzerv kukorica,
- 10 dkg póréhagyma,
- őrölt bors,
- só.
A húsokat meg a zöldpaprikát egyforma, apró kockákra vágjuk. A ketchupot egy tálba öntjük, belekeverjük a felkockázott anyagokat, a lecsepegtetett kukoricát, végül a vékonyra felszeletelt pórét is hozzáadjuk. Sóval, borssal ízesítjük, majd lefedve, hűtőben 1-2 órán át érleljük. Üvegtányérakon, olajbogyóval díszítve tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése