2009. április 26., vasárnap

Ínyesmester salátája

Hozzávalók:
  • 20 dkg főtt csirkehús,
  • 15 dkg sertéssült,
  • 20 dkg főtt, füstölt marhanyelv,
  • 12 dkg zöldpaprika,1,5 dl ketchup,
  • 2 gerezd fokhagyma,
  • 6 dkg olívabogyó,
  • 10 dkg konzerv kukorica,
  • 10 dkg póréhagyma,
  • őrölt bors,
  • só.
A húsokat meg a zöldpaprikát egyforma, apró kockákra vágjuk. A ketchupot egy tálba öntjük, belekeverjük a felkockázott anyagokat, a lecsepegtetett kukoricát, végül a vékonyra felszeletelt pórét is hozzáadjuk. Sóval, borssal ízesítjük, majd lefedve, hűtőben 1-2 órán át érleljük. Üvegtányérakon, olajbogyóval díszítve tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése