- 40 dkg afrikai harcsafilé,
- 20 dkg zeller,
- 20 dkg alma,
- 2 dl natúr joghurt,
- 1 citrom,
- 8 dkg füstölt lazac,
- só,
- őrölt fehér bors;
- salátalevelek a tálaláshoz.
A harcsafilét citromlével, sóval ízesített vízben megfőzzük. A léből kivéve kihűlni hagyjuk, a felesleges nedvességet kipréseljük belőle, majd metéltre vágjuk. A megtisztított zellert szintén metéltre vágjuk, leforrázzuk, és kihűtjük. Az almát megtisztítjuk, és ezt is metéltre vágjuk.
A joghurtot sóval, borssal és pár csepp citromlével ízesítjük, majd belekeverjük a metéltre vágott almát, halat és zellert. Jól behűtve, salátalevekkel bélelt tálon, citromkarikákkal, petrezselyemzölddel meg a lazaccal díszítve tálaljuk.
Cukorbetegek is fogyaszthatják.
A joghurtot sóval, borssal és pár csepp citromlével ízesítjük, majd belekeverjük a metéltre vágott almát, halat és zellert. Jól behűtve, salátalevekkel bélelt tálon, citromkarikákkal, petrezselyemzölddel meg a lazaccal díszítve tálaljuk.
Cukorbetegek is fogyaszthatják.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése