- 35 dkg apró kagylótészta,
- 15 dkg főtt füstölt comb,
- 25 dkg kifejtett zöldborsó,
- 3 evőkanál olaj,
- só,
- 1 csokor petrezselyem,
- 5 dkg reszelt sajt.
A kis kockákra vágott sonkát 2 evőkanál olajon egy kicsit megpirítjuk. Hozzáadjuk a megmosott zöldborsót, és egy kevés vizet aláöntve, fedő alatt, kis lángon puhára pároljuk.
Közben a tésztát bő, sós-olajos vízben kifőzzük, leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, és alaposan lecsepegtetjük. A sonkás zöldborsóval összekeverjük, a reszelt sajttal meghintjük, és előmelegített sütőben átforrósítjuk. Azonnal tálaljuk.
Közben a tésztát bő, sós-olajos vízben kifőzzük, leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, és alaposan lecsepegtetjük. A sonkás zöldborsóval összekeverjük, a reszelt sajttal meghintjük, és előmelegített sütőben átforrósítjuk. Azonnal tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése