- 20-20 dkg Eidami sajt és főtt füstölt hús,
- 2 ecetes uborka,
- 1 alma,
- 2-3 evőkanál szeletelt marinált paprika,
- 1 maréknyi fekete olajbogyó,
- 2 dl joghurt,
- 1 dl sűrű tejföl,
- 1 evőkanál citromlé,
- egy kevés porcukor,
- 5 dkg márványsajt.
Az Eidami sajtot meg a füstölt húst vékony hasábokra vágjuk, és összekeverjük a héjastól kis kockákra vágott almával meg uborkával, a csíkokra vágott marinált paprikával, valamint a félbevágott, és kimagvalt olajbogyókkal.
A joghurtot simára keverjük a tejföllel, majd a citromlével, meg egy kevés cukorral ízesítjük. Belereszeljük a márványsajtot is, és összekeverjük a salátával. Fóliával vagy fedővel letakarva, legalább egy órán át hűtőben érleljük.
A joghurtot simára keverjük a tejföllel, majd a citromlével, meg egy kevés cukorral ízesítjük. Belereszeljük a márványsajtot is, és összekeverjük a salátával. Fóliával vagy fedővel letakarva, legalább egy órán át hűtőben érleljük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése