- 80 dkg borjúmáj,
- 2-2 dl tej és tejszín,
- 1 kis fej vöröshagyma,
- 4 evőkanál olaj,
- só,
- frissen őrölt fehér bors,
- pirospaprika.
Ezen az oldalon különböző ételek receptjeit teszem közzé.A hagyományos konyha híve vagyok, tehát "újragondolt" ételek nem igazán fognak felkerülni. Az ételleírások java része gyűjtésből származik, de akad köztük jónéhány saját kreáció is. A leírások anyagmennyiségei 4 személyre szólnak. Amennyiben ettől eltérek, jelezni fogom. A recepteknél szereplő vegetáriánus címke többségében ovo-lakto vegetáriánus ételeket jelöl.
2009. március 9., hétfő
Tejszínes borjúmáj
Hozzávalók:
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése