- 80 dkg sertésdió,
- 4 tojás,
- 15 dkg gépsonka,
- 2 evőkanál olaj,
- 3 dkg vaj,
- só,
- őrölt bors,
- 1 csokor petrezselyem.
A húst négy nagy szeletre vágjuk, nem túl vékonyra kiklopfoljuk, majd sózzuk és borsozzuk. Az
olajon mindkét oldalán átsütjük, és félretéve melegen tartjuk.
A vajon megpirítjuk a kis kockákra vágott sonkát, borssal ízesítjük és ráöntjük a felvert tojást. Nem túl kemény rántottát sütünk belőle, majd a forró tálra rakott hússzeletekre halmozzuk, és finomra vágott petrezselyemmel meghintjük.
Párolt rizzsel és fejessalátával azonnal tálaljuk.
olajon mindkét oldalán átsütjük, és félretéve melegen tartjuk.
A vajon megpirítjuk a kis kockákra vágott sonkát, borssal ízesítjük és ráöntjük a felvert tojást. Nem túl kemény rántottát sütünk belőle, majd a forró tálra rakott hússzeletekre halmozzuk, és finomra vágott petrezselyemmel meghintjük.
Párolt rizzsel és fejessalátával azonnal tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése